Social Icons

Thursday, December 4, 2014

Shion - ဖရဲသီးသုပ္ နဲ႔ Vodka အရက္စိမ္ ဖရဲသီး စားၾကည့္ၾကမလား


Vodka အရက္စိမ္ ဖရဲသီး


လိွမ့္ထြက္မသြားေအာင္ ပဝါေလးတစ္ခုနဲ႔ ဖရဲသီးရဲ႕ ေအာက္မွာ ခံထားပါ။ သင္ေရြးခ်ယ္ထားတဲ့ Vodka အရက္ပုလင္းရဲ႕ လည္တိုင္အရြယ္စားေလာက္ရိွ အေပါက္တစ္ခုကို ဓားနဲ႔ေဖါက္လိုက္ပါ။ ဇြန္းတစ္ေခ်ာင္း အသုံးျပဳျပီး ဖရဲသီးအသား တခ်ဳိ႕ကို ကေလွာ္ထုတ္ေပးပါ။ ေနာက္ျပီး ခုန ေဖါက္ခဲ့တဲ့ အေပါက္ထဲသို႔ Vodka ပုလင္းကို ေယာက္ထုိး,ထိုးစိုက္လိုက္ပါ။ ဖရဲသီးရဲ႕အရြယ္အစားေပၚမူတည္ျပီး ၄ နာရီကေန ၁၂ နာရီအတြင္း သစ္သီးမွ Vodka ကို စုပ္ယူသြားမွာပါ။ ေနာက္ ထပ္ျခမ္းျခမ္းျပီး သုံးေဆာင္လို႔ရပါျပီ (ဒါေပမဲ့ အစိပ္ေသးေသးေတာ့ လုံးဝ မစိပ္ပါန႔ဲ)။

ဖရဲသီးသုပ္


ဖရဲသီးတစ္လုံးကို ေလးျခမ္း ျခမ္းလုိက္ပါ။ ဖရဲသီးရဲ႕ အနီေရာင္အသားနဲ႔ အျဖဴေရာင္အခြံၾကားမွာ အနားတစ္ေလ်ာက္ခြဲထုတ္ပါ။ တစ္ခုနဲ႔တစ္ခု ၁ လက္မေလာက္ေဝးတဲ့ ကန္႔လန္႔ျဖတ္ၾကက္ေျခခတ္ ပုံစံ လွီးပါ။ ေနာက္ ၁လက္မေလာက္ အရြယ္အစားနဲ႔ အလ်ားလိုက္ လွီးျဖတ္ပါ။ ေနာက္ အရသာေကာင္းျပီး ခ်ဳိျမိန္တဲ့ အသုပ္ေလး လုပ္စားဖို႔ ႏုိ႔မုန္႔၊ အငန္ဓာတ္ပါမလိုင္၊ လတ္လတ္ဆတ္ဆတ္ေခ်ထားတဲ့ပင္စိမ္း၊ သံလြင္ဆီ နဲ႔ ေခ်မြထားတဲ့ ငရုတ္ေကာင္းပင္ ေပါင္းထည့္ေပးပါ။

Source: epicurious

No comments:

Post a Comment

 
Blogger Templates